Vždy dokonalý požitek z kávy díky hygieně s certifikací TÜV
Nezávislá mezinárodní zkušební organizace TÜV Rheinland udělila společnosti JURA certifikát pro mikrobiologicky nezávadné plně automatické přístroje, vydaný podle nejpřísnějších kritérií. To znamená, že originální přípravky pro péči od společnosti JURA jsou přesně vyladěné pro elektronicky řízené programy, a tak podle certifikátu TÜV garantují hygienu a čistotu každého plně automatického přístroje JURA.
Vodní kámen zhoršuje kvalitu a chuť vody
Při ohřívání vody dochází k usazování vodního kamene. Systém zanesený vodním kamenem zpomaluje proces ohřívání, čímž dochází k větší spotřebě energie, ale zároveň může způsobit i poruchu kávovaru. Vodní kámen má také negativní vliv na samotnou kávu. Malé množství uhličitanu vápenatého je pro chuť kávy důležité, ale při větším množství už dodává vodě nepříjemnou pachuť. Kávové aroma se tak nemůže plně rozvinout, což může být částečně způsobeno i kolísající teplotou vody.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.